LifeHunters nieuw Social Bureau voor Calvé Pindakaas

Geweldig nieuws! Bureau LifeHunters wordt hét nieuwe bureau voor de social-campagnes van Calvé Pindakaas. Dit betekent dat we gaan werken aanr de ontwikkeling van content die wordt gepubliceerd op de eigen kanalen van Nederlands populairste pindakaas-merk.

De vaste samenwerking tussen Calvé & LifeHunters is het gevolg van een langere, positieve samenwerking. Zo was LifeHunters ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het social format Leeuwinnen Academy, op het partnership met de Nederlandse Oranje Leeuwinnen, genomineerd voor een SAN Accent 2021. Daarnaast werkt LifeHunters ook al geruime tijd voor Calvé tafelsauzen.

Inmiddels is ook de nieuwste campagne van de hand van LifeHunters te bewonderen op de Calvé-socials: Team Calvé Parastars.
In deze campagne worden de beste para-atleten van Nederland én de wereld voorgesteld om iedereen in Nederland te inspireren hun dromen na te jagen. Team Calvé Parastars bestaat uit Diede de Groot, Jetze Plat, Lisa Bunschoten en Jeroen Kampschreur en is opgezet i.s.m. Esther Vergeer Foundation.

Bekijk meer nieuws