Nieuwe collega’s!

We voegen 2 nieuwe collega’s toe aan het team! Laura start als Senior Creative, Yara als Projectmanager.

Laura werkte de afgelopen jaren als freelance social media specialist- & creative aan zowel klant- als bureauzijde (o.a. UWV, SOCIAL.INC). Hierbij was ze verantwoordelijk voor creatie, strategie en ontwikkeling.
Yara stapt in als Projectmanager bij LifeHunters. Hiervoor heeft ze gewerkt bij bekende bureaus als Springbok en Eigen Fabrikaat (nu DDB Retail).

“We zien dat er veel behoefte is aan een persoonlijk en betrokken bureau dat merken & consumenten écht helpt. Dat doen wij, met onze Helpful Brandstories. Dat we nu uitbreiden voelt als een bevestiging dat we heel goed werk leveren.”, aldus Creative Director Mark van der Werff. “Ons klantportfolio is het afgelopen jaar flink gegroeid. Met prachtige merken en vooral hele leuke klanten. Laura en Yara zijn twee betrokken karakters met veel ervaring. Zo kunnen we onze klanten nóg beter helpen met goed scorende en opvallende campagnes!”

“LifeHunters is een jong bureau waar we écht wat kunnen bijdragen. Er gebeurt veel en de lijntjes met klanten zijn heel kort. Dat is erg leuk om te ervaren! De eerste weken voelen goed. We hebben heel veel zin om met LifeHunters door te groeien!”, aldus Laura & Yara.

Bekijk meer nieuws