SAN-Nominatie Calvé BBQ Quiz

Super trots op onze SAN-nominatie voor de Calvé EK BBQ Quiz.

Doelstelling: EK 2021. Oranje is er eindelijk weer bij! Nederland kan niet wachten tot het voetbalfeest losbarst. Door Corona kijken we het EK verplicht thuis. Hoe inspireren we Nederlanders met de wedstrijden te gaan bbq-en mét de Calvé EK-sauzen? En hoe valt Calvé met beperkt budget op tussen alle merken met miljoenenbudget?

Doelgroep: Nederland 18+

Merkomschrijving: Calvé is voorvechter van ongecompliceerd genieten. Met de juiste ingrediënten kan het grootste plezier gevonden worden in de simpelste dingen. Gezellig bbq-en & samen wedstrijden van Oranje kijken sluit hier naadloos bij aan.

Concept: Voetbalfans zijn gek op quizjes. Om ze te inspireren te bbq-en tijdens het EK introduceerden we de Calvé BBQ Quiz. Voor elke wedstrijd een opvallende vraag in je timeline: welke Oranje speler zie jij? Met de kickoff ism Ruud Gullit was Calvé talk of the town. 3 vrienden ontdekken tijdens een bbq een positief voorteken.

Media & Middelenstrategie: De Calvé BBQ Quiz is breed aangejaagd va PR, de socials van Calvé, de socials van oud-oranjespelers, YT advertising, TV-billboards. De Gullitburger werd verspreid via een speciale viralstrategie met klein budget. Deze werd groots opgepakt in de media.

Bekijk meer nieuws